Publicitat
Publicitat

Detingut un jove per passar la nit a la teulada del Parlament britànic

La policia no ha informat dels seus motius i l'acusa de danys i violació d'espai públic

Un jove de 23 anys ha estat detingut després de passar la nit passejant pel terrat del Parlament britànic, ha confirmat avui la Policia Metropolitana de Londres (MET).

L'home ha estat arrestat a les cinc d'aquesta matinada després que es desencadenés l'alarma sobre la seva presència a última hora de la nit anterior. El sospitós està detingut en una comissaria de la capital i se l'acusa de danys i violació d'espai públic, si bé un portaveu de la MET va assenyalar que "és aviat" per conèixer els motius que el van portar a enfilar-se a l'edifici.

Els negociadors policials van intentar establir contacte amb l'intrús, que anava vestit amb pantalons fosc i jersei gris i es passejava de dalt a baix pel terrat de les Cases del Parlament. En altres ocasions, han pujat a la construcció neogòtica activistes d'organitzacions com Greenpeace o la campanya contra la construcció d'una tercera pista a l'aeroport de Heathrow, però en aquest cas no està clar que el detingut voldria escenificar una protesta.