Publicitat
Publicitat

Enviat per error un mail amb les dades personals dels grans líders mundials

Segons el 'The Guardian', un funcionari australià va enviar sense voler a un destinatari equivocat els números de passaport dels polítics assistents al G-20

Les dades personals dels líders mundials del G-20 van ser enviades accidentalment pel departament d'immigració australià als organitzadors de la Copa Àsia de futbol.

Les dades del president dels EUA, Barack Obama; de Rússia, Vladímir Putin; la cancellera alemanya, Angela Merkel, i del president xinès, Xi Jinping, entre altres, van ser enviades sense voler per un funcionari australià.

Segons el relat del 'The Guardian', va ser la funció autocompletar del correu electrònic la que va induir involuntàriament aquest funcionari a remetre aquesta informació sensible.

Entre les dades enviades hi ha el nom, la data de naixement, la nacionalitat, el número de passaport i de visat dels líders mundials, segons les autoritats australianes.

El diari britànic assegura que el correu electrònic va ser esborrat pels organitzadors de la Copa Àsia i que no es tem la filtració pública d'aquesta informació sensible.