Publicitat
Publicitat

Especial JFK, diumenge amb l'ARA

Coincidint amb el 50 aniversari del seu assassinat, analitzem la figura de John Fitzgerald Kennedy: el mite, l'època que va viure, el suposat complot per liquidar-lo i l'estela que va deixar. Antoni Bassas explicarà amb un text i en 5 vídeos el que va ser un magnicidi televisat

Cinquanta anys després de la seva mort, de la figura de John Fitzgerald Kennedy encara se'n parla. Sigui pel seu llegat polític, pel misteri del suposat complot per assassinar-lo o per l'estil que va marcar la seva dona Jacqueline.

Tot plegat ho analitzarem aquest diumenge a l'ARA amb un diari especial dedicat al 35è president dels Estats Units assassinat a trets el 22 de novembre de 1963 a Dallas mentre recorria els carrers d'aquesta ciutat dalt del seu cotxe oficial descobert.

La primera notícia televisada

L'editor de l'ARA, Antoni Bassas, explicarà com l'assassinat de Kennedy va ser una de les primeres notícies d'impacte televisades i des de Washington la Núria Ferragutcasas analitzarà el mite i les teories sobre el suposat complot per acabar amb la seva vida. Ho trobareu en una sèrie de 5 vídeos, que arrenca amb aquest:


Repassarem la vida de Kennedy amb les fotografies clau de la seva vida així com se n'ha fet de la seva família. També tractarem de l'època, de la Guerra Freda que marcava el dia a dia d'un món bipolar.

Descobrireu què feien en el moment de la mort –què recorden– personatges com Eduardo Mendoza, Maruja Torres o Josep Maria Pou.

I veurem l'estil que va marcar Jacqueline Kennedy com a primera dama i l'impacte que va tenir en la moda del moment.