Publicitat
Publicitat

El Govern condemna "enèrgicament" els atemptats a Tunísia i França i manté el mateix nivell d'alerta antiterrorista

Neus Munté ha explicat que encara no es coneixen les nacionalitats de les víctimes i trasllada un missatge de "confiança i seguretat" als ciutadans de Catalunya

La vicepresidenta i portaveu del Govern, Neus Munté, ha manifestat "la més enèrgica i rotunda condemna" pels atemptats d'aquest divendres a Tunísia, França i Kuwait i ha expressat "la solidaritat" de tot el poble de Catalunya a les víctimes dels atacs. Munté ho ha expressat en una roda de premsa al Palau de la Generalitat.

La nova portaveu del Govern ha explicat que el conseller d'Interior, Jordi Jané, està en contacte permanent amb el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per "compartir informacions". De moment, " no consten les nacionalitats concretes" de les víctimes.

Munté ha traslladat un missatge de "confiança i seguretat" als ciutadans de Catalunya i de moment el nivell d'alerta al país es manté en un 4 sobre 5, el mateix que es va decretar després dels atemptats a París.

Segons ha dit, Catalunya va ser durant anys "objecte d'atemptats", de manera que ara estarà al costat de les víctimes del terrorisme i "en contra de la barbàrie". Munté ha condemnat aquests atemptats perquè "no només destrueixen vides humanes" sinó que també "atemoreixen la resta de la població perquè no siguin lliures". La portaveu del Govern ha fet una crida als ciutadans dels països afectats perquè "no es deixin atemorir", perquè "el terror sempre fracassa i la llibertat sempre preval".

 

 

La veu del poble