Publicitat
Publicitat

Incidents a Milwaukee després que un policia matés un home armat

Una protesta espontània va acabar amb el llançament de pedres contra uns agents i l'incendi d'una gasolinera

La ciutat nord-americana de Milwaukee, a l'estat de Wisconsin, va viure ahir una jornada de tensió i enfrontaments amb la policia després que un agent disparés i matés un home armat durant una persecució.

Segons la premsa nord-americana, l'incident va passar quan dos policies van aturar dues persones que anaven en un automòbil. Pel que sembla, els dos ocupants del vehicle van fugir a peu i els agents van iniciar una persecució que va acabar amb la mort d'un d'ells per trets dels agents, segons fonts policials. Un dels homes, de 23 anys i que estava armat, va morir a l'acte.

Després dels fets, diferents grups de persones van sortir als carrers de la ciutat per protestar pel succés i es van iniciar alguns enfrontaments amb la policia, en un dels quals va resultar ferit un policia després que li llancessin pedres contra el cotxe patrulla.

Incendi en una gasolinera

La policia va mirar de controlar els manifestants que van llançar pedres i altres objectes contra els agents i van incendiar una gasolinera. Els mitjans locals asseguren, a més, que els bombers no van poder extingir el foc a la gasolinera, ja que en aquell moment se sentien trets a la zona.

L'alcalde de Milwaukee, Tom Barrett, va assegurar que hi havia hagut tres detencions i va fer una crida a les famílies de la ciutat perquè demanessin als seus fills que tornessin a casa si estaven participant en les protestes. Barrett va advertir, a més, que la ciutat faria servir tots els mitjans disponibles per restaurar l'ordre.