Publicitat
Publicitat

L'heroi que va voler aturar el camió que va causar la massacre a Niça

Un testimoni que era al lloc dels fets es va pensar que tot era un accident i va intentar parlar amb el conductor del vehicle

"Vaig pensar que havia perdut el control del camió". Un testimoni que era al carrer on el conductor del camió va provocar la massacre va intentar aturar-lo. En un primer moment, es va pensar que tot havia estat un accident.

En un vídeo publicat a 'Le Figaro' ha explicat que va veure com el camió "aixafava una noia" i, de cop, es va adonar "que hi havia molta gent a terra darrere del camió". Va començar a cridar al conductor dient-li que parés el vehicle i després de veure com el conductor mirava el seu telèfon mòbil, va arribar a pensar, fins i tot, que anava a "trucar a una ambulància".

La història, però, no ha estat ni molt menys un accident. Just després de demanar-li que parés el vehicle, el conductor va treure una pistola i es va encarar amb la policia, que va perseguir el vehicle durant més de 200 metres. L'home va entendre la gravetat de la situació quan la policia el va apartar del camió. Es va amagar darrere una cabina i va començar a gravar amb el seu telèfon mòbil. Entre llàgrimes, l'home explica que "no pretenia ser cap heroi, només volia ajudar".