Publicitat
Publicitat

Moren 52 civils en un atac de la coalició internacional a Síria

La denúncia la fa l'Observatori Sirià dels Drets Humans, que diu que l'acció va passar a la província d'Alep

Almenys 52 civils van perdre la vida divendres en un bombardeig fet per avions de la coalició internacional, encapçalada pels Estats Units, contra posicions del grup jihadista Estat Islàmic (EI) a la població siriana de Bir Mahali, segons ha informat aquest dissabte l'Observatori Sirià dels Drets Humans.

En un comunicat, aquesta organització, que compta amb una xarxa de voluntaris sobre el terreny, ha assegurat que segons els habitants de la zona el nombre de víctimes mortals podria augmentar ja que encara hi ha 13 persones desaparegudes.

L'ONG, que ha condemnat el que ha passat, ha afegit que els morts pertanyen a almenys sis diferents famílies.

"L'Observatori Sirià dels Drets Humans condemna en els termes més enèrgics aquesta matança feta per la coalició internacional contra una població del terme municipal de Serrin a la província d'Alep, sota el pretext de l'existència de membres de l'organització Estat Islàmic", assegura la nota.

A més, l'associació sol·licita als països que pertanyen a la coalició que jutgin els responsables de la matança i insisteix en la necessitat de no llançar atacs contra zones civils.

Segons l'Observatori com a mínim setanta civils havien mort a Síria fins ara en atacs de la coalició des de l'inici dels bombardejos de l'aliança internacional, el passat 23 de setembre.

Etiquetes