Publicitat
Publicitat

Una dotzena de detinguts a les rodalies de París relacionats amb els atemptats

Un paquet sospitós porta a evacuar l'estació de l'est de la capital francesa durant una hora

Almenys 11 persones han estat arrestades aquesta matinada en diversos punts de la regió de París en una operació policial en relació amb els atemptats de la setmana passada, segons fonts oficials citades per France Info.
 
Aquestes persones haurien pogut donar " suport logístic" als terroristes responsables dels atacs la setmana passada a 'Charlie Hebdo' i a un supermercat 'kosher', armes i vehicles inclosos, segons apunta 'Le Monde'. Es tractaria de persones identificades a partir de les escoltes telefòniques i les mostres d'ADN realitzades en l'entorn de germans Kouachi i d'Amedy Coulibaly, segons France Info.

Les detencions a la perifèria de la capital francesa han anat a càrrec del cos d'operacions especials de la policia, RAID, a les zones de Montrouge, Châtenay-Malabry, Grigny, Fleury-Mérogis et Epinay-sur-Seine. 
 
Alhora, l'aparició d'un paquet sospitós a l'estació de l'Est de la capital francesa ha portat a evacuar tot l'edifici a les 8 del matí d'aquest divendres. Els viatgers han hagut d'esperar fora de l'estació fins que, poc després de les 9, s'ha restablert la normalitat.
 
Segons l'empresa de ferrocarrils francesos, el motiu de l'evacuació ha estat "la presència d'equipatge abandonat i no identificat a l'estació".