Publicitat
Publicitat

Rajoy convoca els seus ministres econòmics per tractar la situació a Grècia

La Comissió d'Afers Econòmics es reunirà a les nou del matí

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha convocat per a primera hora del matí de dilluns la Comissió Delegada d'Assumptes Econòmics per analitzar la situació creada davant la falta d'acord entre les institucions i Grècia, segons han informat fonts de l'executiu.

Rajoy ha estat seguint durant tota la jornada d'ahir i en el dia d'avui els esdeveniments relacionats amb aquest assumpte i ha decidit convocar aquesta comissió demà al matí a les 9.00 hores al Palau de la Moncloa.

Rajoy es va reservar a l'inici de la legislatura la presidència de la Comissió d'Afers Econòmics, que convoca periòdicament.

D'ella formen part els ministres d'Economia, Hisenda, Ocupació, Foment, Indústria i Agricultura, a més d'altres alts càrrecs com el director de l'Oficina Econòmica de la Presidència del govern, i els secretaris d'estat d'Hisenda i Economia.

El president espanyol analitzarà amb tots ells la situació existent davant la decisió grega, una qüestió de la qual ha parlat en la jornada d'avui amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez.