Publicitat
Publicitat

Un home cala foc a un tren i fereix sis persones a Suïssa

La policia apunta la hipòtesi d'un crim passional i situa la possibilitat d'un acte terrorista com a "molt, molt poc probable"

Sis persones han quedat ferides a Suïssa dins un tren de passatgers quan un home 27 anys hi ha calat foc prop de l'estació de Salez, al cantó de Sankt Gallen, a tocar de la frontera amb  Liechtenstein i Àustria.

L'home, de nacionalitat suïssa, hauria utilitzat un líquid inflamable i un ganivet per agredir els passatgers, i ell mateix també hauria quedat ferit.

Els mitjans locals asseguren que el tren, de la companyia Südostbahn, transportava desenes de viatgers i que els equips de socors s'han desplegat a la zona per atendre els ferits, entre els quals hi ha un home de 50 anys, tres dones de 17, 34 i 43 anys i un nen de 6 anys.

Els fets han passat a un quart i cinc minuts de dues del migdia a la línia de tren entre Buchs i Sennwald, prop de l'estació de Salez, que, per ara, està fora de servei.

De seguida, la fiscalia de Sankt Gallen ha obert una investigació per determinar les possibles motivacions de l'acció.

La policia suïssa, en unes declaracions recollides per l'agència Reuters, apunta a un crim passional i considera com a "molt, molt poc probable" que es tracti d'un acte terrorista.