Publicitat
Publicitat

Trump: "Hillary Clinton és el dimoni"

El candidat també va defensar l'antic director de la Fox, acusat d'assetjament sexual, i va afirmar que "s'arreglarien" les eleccions en favor dels demòcrates

El candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, està abonat a la polèmica i no afluixa. Ahir dilluns, en una entrevista amb la periodista de USA Today Kirsten Powers, l'aspirant a president dels Estats Units va defensar l'exdirector de la cadena Fox, Roger Ailes, que va dimitir després de ser acusat d'assetjament sexual. "És molt trist que l'acusin. És una bona persona", va afirmar Trump. Davant d'això, el periodista li va preguntar quin consell donaria a la seva filla, Ivanka Trump, si fos assetjada a la feina. "Si aquest fos el cas, m'agradaria pensar que trobaria una altra feina", va respondre el candidat.

Les declaracions van provocar una allau de crítiques cap a l'aspirant republicà a la Casa Blanca, i el seu fill, Eric Trump, ha hagut de sortir a matisar les paraules del seu pare. "[Ivanka Trump] és una persona molt forta i no permetria que l'assetgessin". però en qualsevol cas, el que hauria de fer és " dirigir-se al departament de recursos humans, que hauria d'abordar el tema amb força", ha apuntat avui el fill del milionari novaiorquès.

La d'ahir, però, no va ser l'única polèmica de Trump. Després de la greu relliscada que ha tingut recentment en menysprear un soldat musulmà mort a l'Iraq, dilluns també va acusar la seva rival demòcrata, Hillary Clinton, de ser "el dimoni". En un míting a Mechanicsburg, Pennsilvània, el magnat va retreure al demòcrata Bernie Sanders el seu suport a Clinton argumentant que "la gent està enfadada amb ell i ho ha d'estar. Si no hagués fet res, si simplement se n'hagués anat a casa, a dormir i relaxar-se, hauria sigut un heroi. Però va pactar amb el diable", va dir Trump, per concloure: "Ella [Clinton] és el dimoni".

Poc abans, en un acte a l'Ajuntament de Columbus (Ohio), el republicà ja havia donat el titular del dia, en insinuar que es podrien "arreglar" les eleccions. " Tinc por que s'arreglin les eleccions, haig de ser honest", va deixar anar Trump. I per si no havia quedat prou clar, en  una entrevista posterior a Fox News [minut 8:06] va insistir en la idea, assegurant directament que "s'arreglarien" les eleccions. "Confio que els republicans estiguem molt atents o ens les arrabassaran", va afegir.