Publicitat
Publicitat

La parella valenciana sorpresa per l'atemptat de Tunis va passar 24 hores amagada al museu

El matrimoni de Sueca, localitzat aquest matí, està bé de salut

El matrimoni de Sueca (Ribera Baixa) que es van veure sorprès per l'atemptat ahir a Tunísia ha passat gairebé 24 hores amagat en un petit magatzem de neteja del museu que va ser objecte de l'assalt fins que aquest matí un policia els ha localitzat.

Es tracta, segons ha confirmat el ministre d'Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, de Juan Carlos Sánchez i Cristina Rubio, que està embarassada de quatre mesos.

Segons ha explicat el pare d'ella, David Rubio, la parella gaudia aquests dies del seu viatge de lluna de mel, després d'haver-se casat el passat 8 de març.

"Han estat tancats gairebé 24 hores en una cambra de neteja, escoltaven veus àrabs i no sabien si eren terroristes o policies, fins que avui els ha obert un policia i han sortit", ha relatat el pare de la turista espanyola.

Ha informat que Cristina li ha telefonat instants després de ser localitzada "amb veu tremolosa" i que "ho han passat fatal, pensaven que moririen".

Així mateix, ha explicat que la seva filla ha estat traslladada a un hospital tunisià, on se li ha practicat una ecografia, s'ha confirmat que el fetus està bé i se li ha posat sèrum intravenós.

"És el millor regal que m'han pogut fer el dia del pare", ha reconegut alleujat el pare de la noia.

En l'atac d'ahir comès per un comando jihadista al cor de la capital tunisiana van morir un total de 20 turistes de diferents nacionalitats, entre ells, dos catalans.