Publicitat
Publicitat

Almenys 14 morts per l'explosió d'un cotxe bomba al nord-est de Bagdad

L'atac, perpetrat per un suïcida, ha deixat també una trentena de ferits

Almenys 14 persones han mort i una trentena més han resultat ferides en un atemptat amb cotxe bomba al nord-est de Bagdad, segons han informat la policia iraquiana i fonts hospitalàries. No es descarta que la xifra de morts augmenti a causa de la gravetat dels ferits.

Entre les víctimes mortals hi ha dones i nens que viatjaven a l'interior d'un minibús. De fet, un oficial de policia a la zona dels fets ha confirmat que la majoria de víctimes han mort a l'interior dels seus vehicles. El cotxe bomba, conduït per un suïcida, ha explotat a una avinguda comercial, a l'accés est de la ciutat de Khalis, situada a 80 quilòmetres al nord-est de la capital iraquiana. Almenys deu cotxes han quedat calcinats com a conseqüència de l'explosió.

De moment, cap grup ha reivindicat l'atac, tot i que aquesta zona rep atacs regulars per part d' Estat Islàmic. De fet, ahir mateix un atac suïcida reivindicat pel grup jihadista i perpetrat a l'àrea d'Al Kazemiya, de majoria xiïta i situada al nord de Bagdad, va provocar almenys 21 morts i 35 ferits.

Bagdad viu en estat d'alerta després de l'atemptat terrorista reivindicat també per l'EI el dia 3 de juliol a la zona de majoria xiïta d'Al Karrada, que va causar la mort d'almenys 292 persones.