Publicitat
Publicitat

Una eurodiputada del PSOE i una de Podem s'enganxen pel TTIP

Les desavinences entre els grans grups de l'Eurocambra –populars, socialistes i liberals– amb els grups d'esquerra provoca l'ajornament del debat i la votació de l'acord comercial amb els EUA

S'encén el debat polític sobre el TTIP al Parlament Europeu. L'Eurocambra ha decidit suspendre el debat i la votació prevista per aquest dimecres sobre la marxa de les negociacions de l'acord comercial amb els EUA.

Les desavinences entre els grans grups de l'Eurocambra –populars, socialistes i liberals– amb els grups d'esquerra feien perillar l'aprovació d'un posicionament formal sobre l'acord que donava llum verda al polèmic mecanisme d'arbitratge entre empreses i estats previst al TTIP.

En un debat amb periodistes catalans a Estrasburg sobre la qüestió, una eurodiputada del PSOE, Immaculada Rodríguez-Piñeiro, i una de Podem, Lola Sánchez, se les tenen sobre l'oportunitat del TTIP.

"Amb el no pel no, no s'avança", li retreu Rodríguez-Piñeiro davant les crítiques de Sánchez –va arribar a dir que l'Eurocambra estava comprada– a l'acord comercial amb els EUA.