Internacional 19/12/2012

Obama, nomenat personatge de l'any per la revista 'Time'

La revista 'Time' ha nomenat aquest dimecres el president dels EUA, Barack Obama, com a personatge de l'any després d'una tria entre candidats com ara el president egipci, Mohamed Mursi, o el bosó de Higgs

Ara
1 min
La portada del 'Time' amb Obama. TIME

BarcelonaEl reelegit president nord.americà, Barack Obama, és el personatge de l'any per la revista 'Time' que el qualifica com "l'arquitecte de la nova Amèrica".

En una entrevista exclusiva amb Obama a la revista, el president nord-americà assegura que "el poble americà ha vist com el camí del canvi s'estroncava, i com l'economia no funcionaba, i com aquest president elegit era imperfecte" però conclou afirmant que "malgrat tot, això és el que volem ser".

En el reportatge sobre Obama, 'Time' ofereix fotos exclusives de l'interior de la Casa Blanca i una fotogaleria de 48 hores amb el president que aquest mes de novembre ha guanyat un segon i últim mandat.

Darrere de Barack Obama, com a personatges del 2012, 'Time' situa la jove Malala Yusafzai, a qui els talibans van atacar per estudiar i tenir un blog actiu, Tim Cook, conseller delegat d'Apple, Mohamed Mursi, president d'Egipte i la científica al darrera del descobriment del bosó de Higgs.

Malala Yousafzai

stats