Publicitat
Publicitat

El perruquer d'Hollande cobra 9.895 euros bruts al mes

La revelació l'ha fet el setmanari 'Le Canard Enchaîné' i l'Elisi es defensa argumentant que està a disposició del president francès les 24 hores del dia

El perruquer del president francès, François Hollande, cobra 9.895 euros bruts al mes, segons ha revelat aquest dimecres el setmanari satíric 'Le Canard Enchaîné'.

Aquest professional presta servei des del 2012, quan Hollande va accedir al càrrec, i té un contracte vigent fins que expiri el mandat.

El contracte al qual ha tingut accés el setmanari el va signar el 16 de maig de 2012 la directora del gabinet de l'Elisi, Sylvie Hubac.

S'hi precisa que el perruquer està obligat a mantenir "el secret més absolut" sobre el seu treball o les informacions que hagi pogut sentir, durant el contracte i posteriorment.

El mateix sou que el perruquer de Sarkozy

Segons les explicacions que ha donat l'Elisi al diari 'Libération', el sou no és cap novetat ja que havia aparegut en un llibre i que es tracta de la mateixa quantitat que destinava l'anterior president, Nicolas Sarkozy.

El perruquer s'ha defensat, a través d'un representant, dient que està a "disposició del president les 24 hores del dia" i que gairebé no fa vacances.