Publicitat
Publicitat

Les restes de 44 víctimes de l'accident de Germanwings arriben a Alemanya

Dos mesos i mig després de l'accident, els familiars podran enterrar-los

Les restes de 44 víctimes de l'accident de Germanwings han arribat aquesta nit a Düsseldorf des de França per ser retornades a les seves famílies. Un avió de càrrega de Lufthansa, la companyia mare de la filial 'low cost', ha traslladat els fèretres un cop la terminal de l'aeroport estava ja tancada al públic. Entre les víctimes de l'accident del vol Barcelona-Düsseldorf hi ha els 16 adolescents del col·legi Joseph Koening de Haltern que havien participat en un intercanvi amb un institut de Llinars del Vallès.

"Les famílies encara estan en fase de negació. No volen i no poden acceptar que els seus fills han mort. Serà brutal quan vegin els taüts, però és necessari, perquè necessiten un tancament", ha declarat Elmar Giemulla, advocada d'algunes famílies de les víctimes del vol que presumptament va fer estavellar el copilot Andreas Lubitz als Alps francesos.

Fa uns dies, els familiars s'havien queixat perquè la repatriació d'alguns cossos s'havia endarrerit per errors en els certificats de defunció a França. Ja han passat dos mesos i mig des de l'accident, el 24 de maig. La resta de víctimes, les de nacionalitat espanyola i també d'altres nacionalitats com australians, argentins i japonesos, seran repatriades els propers dies.