Publicitat
Publicitat

Un videoclip on nens de la 'banlieue' canten un rap violent amb una pistola a la mà alerta les autoritats franceses

La Fiscalia investiga un possible crim d'apologia de la violència i les drogues. L'autor del vídeo diu que l'arma és de mentida i que era una "comèdia"

Un videoclip on uns nens d'una 'banlieue' canten un rap de contingut agressiu mentre exhibeixen una arma ha posat en alerta les autoritats franceses. Els menors, d'uns 10 anys, imiten les actituds de rapers adults mentre mostren bitllets d'euros i una arma, que l'autor de la gravació assegura que és de joguina. 

"No vinguis si no tens els o... de disparar" o "amb aquest rap deixo la meva empremta com al c... de ta germana" són algunes de les frases que canten els nens en un vídeo  penjat a YouTube que ja ha tingut més de 200.000 visites.

Amb el títol 'Premier pocheton', que fa referència a una bossa plena de drogues, el muntatge va ser gravat als carrers de Sarcelles, a la localitat de Val d'Oise, al nord de París, i l'autor va dir a 'Le Monde' que "no té res de dolent", sinó que "només era una comèdia".

Tot i així, la Fiscalia de Pontoise investiga si l'arma és real o no i si es pot obrir un procediment penal per un possible crim d'apologia a la violència i les drogues.