RÀDIO
Misc 07/06/2019

Albert Segura assumirà l’estiu a ‘El matí de Catalunya Ràdio’

Montse Virgili i Adam Martín, a les tardes i ‘El suplement’

2 min
Albert Segura, Montse Virgili i Adam Martín conduiran els principals programes de l’emissora durant la temporada estival.

BarcelonaNo se’n podrà culpar el canvi climàtic, d’això, però l’estiu radiofònic arribarà tard. A Catalunya Ràdio, la temporada estival començarà el 22 de juliol. La novetat més destacada és l’estrena, al capdavant d’ El matí de Catalunya Ràdio, d’Albert Segura. Conegut pels oients de l’emissora com a presentador del programa Solidaris, el periodista liderarà durant sis setmanes el programa, que començarà a les set del matí -una hora més tard- i s’allargarà fins a la una, integrant l’humor de l’ Alguna pregunta més? Segura és, de fet, el presentador d’aquest format durant els festius intrasetmanals. És, també, subdirector de l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

Pel que fa a les tardes, Montse Virgili és qui ocuparà la presidència de l’ Estat de Gràcia, entre les quatre i les set de la tarda, en substitució de Roger de Gràcia. La periodista, una de les veus més veteranes d’iCat fm, és responsable actualment del programa Interferències, a Catalunya Ràdio.

El suplement, del cap de setmana, també canvia de veu. Roger Escapa descansarà i li cedeix el relleu a Adam Martín. Serà cada dissabte i diumenge, entre les 9 del matí i les 12 del migdia. El periodista, especialitzat en alimentació sana i equilibrada, incorporarà aquest vessant al format.

La gastronomia, de fet, trena altres parts de la graella estival. La fonda, de Pep Nogué, muntarà uns menús de dilluns a divendres, d’una a dues del migdia. Paula Molés presentarà Un restaurant caníbal a Berlín a aquella mateixa hora, però durant els caps de setmana, i Empar Moliner hi posarà el vi amb el programa Tast vertical, de 12 a 1 del migdia, tant els dissabtes com els diumenges.

Una de les propostes més singulars és el programa La cinema, presentat per Àlex Gorina. Aquest espai vol reivindicar la feina de les dones en el setè art i, per tant, entrevistarà exclusivament dones que han contribuït al cinema català. S’emetrà els dissabtes i diumenges a les deu del vespre.

D’altra banda, David Guzman deixa l’Àsia de la temporada anterior i canvia de continent per presentar Cafè Amèrica, amb Joan Ollé. Serà els diumenges a la mitjanit. També a la mitjanit, però els dissabtes, Albert Galceran i Pedro Pardo radiaran Els homes clàssics, un programa dedicat a la música clàssica.

La programació la va anunciar ahir el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo: “És una graella amb fort accent cultural que, a més, ens permet posar programes d’iCat i Catalunya Música a la primera antena”, explicava a l’ARA.

stats