03/09/2019

Tornem a començar

2 min
Tornem  A començar

BarcelonaIcom m’agraden els estius que hi ha competicions! I quin munt d’esportistes que tenim al territori! No sé si heu tingut l’oportunitat de veure totes les competicions que hi ha hagut, però jo he anat seguint les de bàsquet, waterpolo, hoquei sobre patins i futbol. Segurament m’he perdut alguna altra competició, però les que he seguit han sigut espectaculars i, com era d’esperar, han deixat l’esport femení ben amunt. No caiguem en l’error de deixar-les de banda ara que comença la rutina després de l’estiu.

Quan tornen a començar les temporades és el millor moment per donar suport a l’esport que més ens agrada. No cal que ens hi enganxem només en les grans competicions, als Europeus o als Mundials, perquè ens necessiten en les lligues regulars. Si les seguim, en sabrem molt més de l’esport i podrem parlar amb criteri. Perquè l’esport és com tot: a mesura que en vas veient, més experiència vas acumulant per poder-ne opinar.

Aquest estiu també hem descobert que el futbol femení interessa. Per què ho dic? Doncs perquè si el senyor Florentino Pérez ha decidit invertir diners -per fi- en el futbol femení és perquè una mica interessa. Si no, tots sabeu que no hi hauria apostat ni un euro, com no ho havia fet durant tots aquests anys. Per als que estàveu de vacances, us situo: aquest any encara no ho farà de manera oficial, però a partir del curs vinent el CD Tacón serà el nou Reial Madrid Femení. I quines ganes de veure el clàssic femení! Tot i que encara no porti el nom del Reial Madrid, el club ja ha invertit diners en jugadores de nivell que fa res estaven jugant el Mundial. Ja sabem que el president no s’estarà de res i que segurament no voldrà tenir un equip a mitja taula. O sigui que preparem-nos perquè ens espera una temporada molt interessant. Estrenem la nova Primera Iberdrola amb un Barça-Tacón al nou estadi Johan Cruyff. No se m’acut un pla millor per a aquest dissabte, dia 7, a les sis de la tarda.

Tornem a començar amb unes ganes infinites de seguir donant veu a l’esport femení, i amb ganes de veure com segueix creixent fins on ens tocava arribar. ¿Preparats i preparades per a la nova temporada? Som-hi, que això no s’atura!

stats