TANDA DE PENALS
Misc 29/05/2014

El ‘whatsapp’ que va rebre Luis Enrique

i
Xavier Bosch
2 min

1. Lucho

Poques hores després que se sabés que Luis Enrique seria el tècnic del Barça, un jugador de la plantilla actual li va enviar un missatge per WhatsApp en què li donava la benvinguda. Li va dir que estava content que arribés al Barça, “encara que fos amb un any de retard”. El Lucho es va limitar a donar les gràcies.

2. Martino

El missatge evidencia que el discurs dels jugadors sobre Martino en públic i el que en deien en privat tenia poc a veure. De cara a la galeria només li donaven suport. Ara que plouen crítiques sobre els jugadors, els convé que se sàpiga que van veure que no s’entrenaven prou i que el Tata estava desorientat.

3. Thiago Silva

Fa dos estius, Thiago Silva, encegat pels diners del PSG, va triar París i no el Barça. L’estiu passat, el Barça hi va tornar. Per no trencar l’escala salarial, el Barça li va demanar que es rebaixés el sou a la meitat. Va dir que no. Al cap d’uns dies, va trucar per dir que se l’abaixava un terç. No n’hi va haver prou.

4. Central

Thiago Silva, amb problemes amb Laurent Blanc i amb Ibra, estaria disposat a venir al Barça. El seu interlocutor, però, ja no és al club, i amb Luis Enrique a la banqueta es busca un altre tipus de central. Potser ja se li ha covat l’arròs. Com a Touré Yaya, que voldria tornar… Que no s’haguessin encegat per la pasta.

5. Pau Vilanova

Omple la plaça a la directiva que va deixar Sandro. Vilanova és molt proper a l’expresident. Una prova: el 4 de gener, quan Sandro diu a 4 amics que deixarà la presidència, Vilanova és d’un ells, al Restaurant Visual de la Torre Catalunya. També hi ha Bartomeu, Mestre -l’amo de l’hotel- i l’Andreu, el seu millor amic.

stats