Opinió Lliga Endesa

Així sí

Segona victòria a domicili dels andorrans guiats, per fi, del gran Shermadini i un demolidor Luka Bogdanovic des de la línia exterior

Els de Joan Peñarroya guanyen un partit, en el qual després del descans s’han fet molt forts en defensa, i fan un tercer i quart període en la línia que haurien de seguir per retrobar-se a la classificació sense patiments. Avui sí, sí que hem vist el jugador referent d’aquest equip, el rol que ha d’assumir, per això el club va fer l’esforç pel seu fitxatge, els parlo de Shermadini. Avui, ha demostrat a la pista el què és capaç de fer si l’equip confia en ell, i la majoria de pilotes passen per les seves mans.

Hem vist un partit amb un estira-i-arronsa entre els andorrans i els ‘maños’, que no s’ha començat a decidir fins passat l’equador del partit, quan el pivot georgià mantenia la seva guerra particular amb el pivot del CAI Henk Norel. I el pivot andorrà ha sortit victoriós, avui, ajudat per un Bogdanovic molt segur del seu canell i anotant en moments importants del matx.

Al CAI Saragossa li tocava remar en contra i a la seva pista, per poder aconseguir la seva segona victòria, però els del país dels Pirineus han sabut gestionar l’avantatge del marcador fins al final dels quaranta minuts del partit, quan molts dels jugadors han deixat la pressió que portaven acumulada de setmanes anteriors pels tristos resultats obtinguts.

Esperem que aquesta victòria faci que tècnics i jugadors s’omplin de confiança, que en Joan Peñarroya, que ha hagut de remenar l’equip, no el remeni massa més, ja que avui s’ha fet un bon partit. No tirarem tampoc coets. L’afició vol veure aquesta versió de joc al pavelló de Govern, perquè si no, al cap i a la fi, aquestes victòries perden valor.

Diumenge esperarem a tot un equip d’Eurolliga, l’Unicaja de Màlaga, serà difícil, però hi haurà ganes i moral de la primera victòria a casa. Si no, la victòria d’avui a Saragossa no servirà per a molta cosa.