Benvingut i benvinguda

Sembla que el factor Jawai comença a donar els seus fruits tot i no poder jugar avui a Sevilla.

Doncs sí, benvingut Nate i benvinguda victòria, la primera fora de casa a la millor lliga europea.

Sembla que el factor Jawai comença a donar els seus fruits tot i no poder jugar avui a Sevilla.

Gran victòria en camp contrari i sobretot balsàmica deprés de quatre derrotes consecutives i una situació preocupant abans de les festes de Nadal.

Hem vist un Morabanc dominador des del principi del partit fins al final. S'ha vist el pas més que es demanava des del cos tècnic i des de dirección, amb un equip molt endollat. Pot ser que el fitxatge del "gegant" Nathan Jawai hagi fet reaccionar a un Bogris immaculat al parquet, ja que en teoria podria ser uns dels més perjudicats pel fitxatge de l'australià.

Al grec l'han acompanyat, avui si, un regular Betinho, un confiat Green i una bona direcció de Bivià. Hem tornat a veure un equip andorrà mes agressiu amb un bon percentatge de tir exterior i amb una confiança que feia temps que no es notava, hem vist un equip dels que agrada a Joan Peñarroya, un equip guerrer.

S'ha guanyat a un equip sevillà que estava en estat de gràcia, que venia de guanyar a tot un Barça i de posar entre les cordes a l'Unicaja a casa seva. Semblava que començava a reaccionar a la lliga i a tirar cap amunt a la classificació, però no ha estat així davant d'un Morabanc molt sòlid.

Esperem tots ara diumenge 28 de desembre el debut del primer aborigen australià en debutar a l'NBA. Crec que hem fitxat un "troç" de jugador que ens ajudarà molt a dins de la pintura i farà més bons els del seu costat, esperem veure un equip com el del partit d'avui amb ganes i amb confiança; però desitgem que els pròxims resultats no els convertim en una muntanya russa  i trobem una estabilitat.

Bon Nadal i Bones Festes a tothom