Bona línia

Partit rocós, però aquesta és la línia a seguir amb un equip compacte.

Jawai titular i tothom sorprès de la seva titularitat, però sí, el 'coach' andorrà no ha dubtat en fer-lo debutar i, a més, de titular. Ha estat un punt d'inflexió per l'equip, per la motivació de tenir quilos dins la pintura, i per una afició amb molta il·lusió per la seva arribada al Principat.

Primers vint minuts amb un clar domini dels jugadors de Joan Peñarroya, tant en atac com en defensa, i amb un Nate Jawai de protagonista de les primeres cistelles dels andorrans que ha fet esperonar l'afició del Poliesportiu. Un CAI Saragossa que en cap moment ha trobat la comoditat en el seu joc ni en els homes més importants ofensius del seu equip, fet que ha comportat un marcador bastant pobre a la mitja part.

El descans de deu minuts semblava que hagués fet reflexionar els 'manyos', amb un joc molt més elaborat i buscant sempre un millor llançament, sobretot del seu escorta Goulding, que ha fet posar l 'ai' al cor a la graderia. El MoraBanc ha intentat reaccionar, però una zona molt ben estructurada encara ha fet que costés més tornar agafar un avantatge de deu punts, que ha estat la tònica durant els quaranta minuts.

Navarro, com no, amb un estat de gràcia espectacular que manté des que va començar la lliga, i un Bogris que segueix en línia ascendent en el seu joc ofensiu han fet que les coses es posessin a lloc. Crec que s'arriba en un bon moment, en tot els aspectes, per afrontar un tram de lliga molt complicat, amb visites al Principat d'equips com Madrid, Barça i Unicaja . 'Palabras Mayores'.