Collats

Amb un final una mica polèmic s'escapa una victòria importantíssima contra el líder de la Lliga Endesa

Comencem la segona volta de la lliga amb el públic enfadat amb el trio arbitral per unes quantes decisions bastant polèmiques i sobretot als últims segons, quan Joan Peñarroya i els seus han reclamat reiteradament una falta que potser donava la possibilitat d'anar a la pròrroga.

Els malaguenys han estat més encertats en els moments importants del partit de la mà de Toolson (cognom que portava bons records al Poliesportiu per a molts) i del director d'orquestra, Jayson Granger. Per contrarestar-ho hem tornat a veure una mica de David Navarro agafant la capdavantera de l'equip amb les seves penetracions i un triple des de la cantonada.

Petites indecisions a l'hora de tirar han fet impacientar l'afició, que empenyia a l'equip andorrà per aconseguir tots junts una victòria que crec que hagués tingut valor doble, pel fet de ser contra el líder i que començar la segona volta guanyant hagués motivat més a tothom. No ha pogut ser, la meva opinió és que aquest equip necessita ajuda, esperem l'arribada d'alguna cara nova i que ens ajudi a tirar endavant aquesta segona volta que tot just acaba de començar i encara tenim algun marge d'error

Per cert, aprofitant l'avinentesa, moltes felicitats als Castellers d'Andorra