Parcial de 29-11 al tercer quart i es tira la bona feina per la borda

i
Jordi Olcina
1 min

Uns primers 20 minuts molt seriosos i amb un joc molt equilibrat interior-exterior, així es presentava el Morabanc Andorra al Buesa Arena de Vitòria, han sigut dos quarts on s'ha vist els homes de Joan Peñarroya molt concentrats amb la seva feina i tots aportant un gra de sorra que ha fet arribar a la mitja part amb un marcador esperançador amb un avantatge de 5 punts (34- 39).

Ara bé, la represa del tercer quart és quan ha començat la desfeta del partit, tota la bona feina i ben treballada a la primera part s'ha esfumat en 5 minuts, desconnexió de tot l'equip, penso que incloent-hi el cos tècnic, desencert, pilotes perdudes tirs precipitats, i jugadors amb molt bona valoració al principi del partit assentats al banc i desapareguts la resta de minuts. Hi ha hagut una reacció dels del Principat però ha sigut contrarestada per una falta tècnica desqualificant a Joan Peñarroya que ha fet acabar d'ensorrar la tímida reacció dels andorrans.

S'ha vist un partit amb dues cares molt i molt diferents, els crèdits es van esgotant, avui era molt difícil davant d'un equip renovadíssim del que vam veure a la primera volta a casa, però amb la primera part que s'ha vist encara queda més d'un sospir per intentar sumant victòries a domicili serà difícil però a casa s'ha de començar a sumar.