Opinió Lliga Endesa

Dues cares i victòria

Dues parts ben diferents que porten tranquil·litat a la classificació

MoraBancs Andorra n'hem vist dos avui i ben diferents però amb la permanència quasi cent per cent assegurada. Sortida arrasadora dels de Joan Peñarroya amb un festival de tirs i percentatge de 6,75. Un principi molt endollats i molt important que faria que l'equip estigués molt fort durant tot el partit tot i els alts i baixos que hi ha hagut. Un home de referència per l'equip avui i que s'ha posat l'equip a l'esquena Luka Bogdanovic clau al principi i final del partit.

Perquè dic dos MoraBancs, doncs l'equip dels dos primers quarts, un equip molt centrat molt atent amb els murcians i amb clares intencions d'amarrar ràpid el partit i una victòria que aproximaria moltíssim a la permanència, però davant tenien els murcians que estan trepitjant la línia dels 'play-off' pel títol i el tercer i últim quart ajudats pel seu pavelló a rebentar han passat com un rodet i els del principat desapareguts i sense saber aturar el joc de l'equip local.

S'ha arribat al final del partit empatats però ha sortit la figura de l'ala-pivot serbi que ha estat determinat amb unes accions que ha fet que la victòria es quedés al vestidor visitant. Quatre partits queden, dos com a locals i dos com a visitants, el pròxim a casa contra uns sevillans que miren amunt però amb una victòria pels andorrans certificaria la permanència de l'equip de Joan Peñarroya com bé va dir ell que amb dotze victòries podríem parlar de quasi bé la salvació consumada.