Equip sòlid

Gran partit i victòria al bressol del bàsquet català

Hem vist per primer cop a la lliga un equip molt seriós amb el seu joc i amb un equilibri que ha donat els fruits a un partit a domicili que a priori no era gens fàcil. Avui han ressorgit els jugadors franquícia de l'equip a on s'han sumat la resta de l'equip. Els de Joan Peñarroya han guanyat amb més comoditat de l'esperat a un partit amb cara i ulls, s'han guanyat tres dels quatre quarts, això ho diu tot.

Els primers vint minuts amb molta igualtat al marcador, la Penya amb l'equip una mica minvat amb les baixes importants com la de Sitapha Savané i Tariq Kirksay semblava que volia manar a l'electrònic. A la represa era un moment important pels del Principat perquè és un dels moments més crítics, on els andorrans pateixen molt, i se'ls hi escapen els partits, però avui portaven la lliçó ben presa i han pogut amb la pressió de passar per aquest tram de partit sent sòlids i sense arronsar el braç.

Aquesta victòria dóna molt d'aire fresc per l'equip, pel club, i pels aficionats del país que cada vegada veu més lluny les dues últimes i fatídiques posicions. Pas a pas, partit a partit, i si és com la victòria que hem viscut avui a l'Olímpic de Badalona podem estar tranquils que l'equip del Principat farà els deures i ben fets.