Espais per a la gent

Espais perquè gaudim d'aquelles hores d'alliberament del brogit del dia i del termòmetre, i puguem així mostrar-nos més oberts del que habitualment som a l'hivern o entretemps pirinenc

La calor de l'estiu ens convida a sortir de casa més sovint. És en aquesta època de l'any, on tot es viu de forma més relaxada i tranquil·la, quan ens adonem realment de si la nostra ciutat i el nostre país estan preparats per rebre'ns oferint-nos espais perquè gaudim d'aquelles hores d'alliberament del brogit del dia i del termòmetre, i puguem així mostrar-nos més oberts del que habitualment som a l'hivern o entretemps pirinenc.

Aquests dies cal gaudir intensament de racons com el Centre Històric d'Andorra la Vella on any rere any s'ha anat ampliant l'oferta en restauració i amb ella l'ambient i les activitats que s'hi desenvolupen. Ja fa anys que es reivindica i ja fa temps que funciona amb una oferta que ha donat bons resultats. Certament, "ha costat Deu i ajuda" (que dirien els Manel) per arribar fins aquí.

El Centre Històric de la capital és un d'aquests espais per a la gent al qual s'hi ha arribat gràcies a un gran esforç col·lectiu de l'Associació de Comerciants del Centre Històric (i del suport institucional corresponent), un col·lectiu amb iniciativa i ganes d'oferir una transversalitat d'activitats que complementen l'oferta en un marc incomparable.

En tenim pocs d'espais com aquest, i per això, mentre les ganes de fer-lo encara més atractiu no s'aturen, cal que continuem reivindicant zones de les quals puguem gaudir-ne col·lectivament. Donem valor qualitatiu als racons que tenim i dotem-los d'humanitat fent-los espais per a la gent.