Publicitat
Publicitat

Folla'm des del cel!

Si a més de saber que el teu recorregut vital queda en un arxiu de vint-i-un grams pots continuar tenint activitat sexual amb la teva parella això ja ha de ser l'hòstia

Diuen que l'ànima pesa vint-i-un grams. No sé sota quina base científica s'arriba a aquesta conclusió, ni quina bàscula especial es va fer servir per a pesar les ànimes i arribar a la certesa que una ànima pesa vint-i-un grams, però suposo que per aquells que creuen en les ànimes saber que té un pes els deu confirmar la seva existència. De fet, creure que després del cos queda una ànima ja ha de donar bastanta serenitat, ja que saber que la vida és finita però que el que hem viscut queda en una espècie de cosa immaterial amb un pes determinat deu deixar als qui hi creuen molt tranquils, afortunats ells!

Però si a més de saber que el teu recorregut vital queda en un arxiu de vint-i-un grams pots continuar tenint activitat sexual amb la teva parella això ja ha de ser l'hòstia (per no dir la re-hòstia)!!! A vegades penso: "quan serà el meu últim 'polvo'? Quan el faci sabré que em queda poc? I si sé que em queda poc, m'entregaré a l'activitat sexual amb ganes o ho faré angoixat?". Preguntes que aquells que creguin en l'ànima ja no s'hauran de fer gràcies al fantàstic invent de Mark Sturkenboom.

Aquest alemany ha creat un consolador amb un recipient per a inserir les cendres del cònjuge. Això sí, només 21 grams de cendres, que és el què correspon al pes de l’ànima. Ni un gram més, ni un gram menys! A més, també és pot amanir amb el perfum habitual de difunt, cosa que permet sentir-lo i olorar-lo ben aprop. Tot això és una passada! Ja que el difunt se'n va sabent que tot i mort podrà continuar tenint sexe amb la seva parella viva i aquesta podrà continuar tenint els fantàstics orgasmes que en vida li havia proporcionat el finat.

Ara bé tot això és collonut, però em pregunto: hi haurà diferents talles, per allò de respectar la mida original del difunt i no tenir uns orgasmes diferents als de l'original? Es podran fer motlles en vida per tal de respectar la forma exacta i que la vídua o el vidu gaudeixin amb tota la plenitud de l'ànima sexual del difunt? Serà apte perquè l'ànima del difunt pugui fer un trio amb la nova parella de la vídua o el vidu? El consolador podrà canviar l'orientació sexual de difunt i ser utilitzat amb algú del mateix sexe si era heterosexual i a l'inrevés si era homosexual?  Són preguntes que Mark Sturkenboom hauria de resoldre abans de llençar aquest fantàstic producte al mercat. I ja li dic d'entrada que si es poden fer amb motlle ja li demanaré hora perquè m’estic apropant a la cinquantena i si tardo gaire no quedarà tan bé, i m’agradaria que això fos un bon record per a que qui ho gaudeixi ho faci amb tota l'ànima.

Que Déu ens agafi confessats...i ben cardats. Amén

PUBLICITAT
PUBLICITAT