Menys quatre

Quarta derrota consecutiva davant un Unicaja de rècord

Necessitats de victòries, per als andorrans tampoc ha pogut ser al Martín Carpena, on han estat testimonis d'un dels rècords de la lliga ACB que s'ha produït durant el partit: Fran Vázquez s'ha erigit com a màxim taponador de la història de lliga espanyola.

Els andorrans han sortit amb un cinc inicial una mica inèdit, però que amb un tres i no res s' ha reflectit al marcador amb un parcial en contra de 13-3. Hem vist un altre cop un equip apagat, sense agressivitat i molt permissible en defensa. A la mitja part, la diferència era molt clara per als locals i un punt molt destacat a l'estadística: l'Unicaja marxava al vestuari amb 24 rebots, mentre que els de Joan Peñarroya només amb 6. Això ho diu tot.

Al tercer quart, amb 20 punts de diferència, ja es veia que la tònica del partit no canviaria. El Morabanc Andorra, amb una mica més de voluntat, semblava que volia reaccionar, i amb un triple fallat hagués estalonat l'equip de Joan Plaza. Una rèplica local deixava el partit finiquitat, sumant així la quarta derrota consecutiva de l'equip andorrà.

Potser no és per les derrotes consecutives que porta l'equip sinó per la manera en què es produeixen, que veiem un equip desganat, pocs jugadors que vulguin tirar del carro, i poques cares alegres que vulguin reaccionar. Ja no s'han de mirar els 'play-off', que per mi són història, però seria important acabar aquesta lliga amb una altra imatge.