Publicitat
Publicitat

No és (pre)temporada

Un Bilbao molt més sòlid i amb més ofici s'emporta el partit de la primera jornada de la Lliga Endesa al Poliesportiu d'Andorra

L'equip del País Basc aconsegueix estrenar-se a costa d'un fluix MoraBanc Andorra que en cap moment s'ha mostrat com ens tenia acostumats a la pre-temporada.

En aquesta lliga, els equips, quan es comença, canvien el xip i posen el de la lliga... i els de Joan Peñarroya semblava que encara no l'haguessin canviat. Un començament amb un bon parcial dels andorrans era rapidament contrarestat pels jugadors de Sito Alonso a base de tirs de tres punts i amb una bona defensa sobre el gegant georgià, que en cap moment ha tingut opció de demostrar el seu potencial, que ens havia acostumat als partits de preparació de cara a aquesta difícil lliga. I s'ha arribat amb un marcador favorable als homes de negre sota la direcció d'un expert, com és el veterà Alex Mumbrú.

A la represa cap dels dos equips volia cedir terreny i el marcador seguia manant el Dominion Bilbao per petites diferències a base de pilotes als seus homes interiors com l'exjugador del MoraBanc Andorra Georgios Bogris i l'americà Shawn James que obrien a línia exterior i tornaven a fer mal des de la línia de 6,75. David Navarro dels pocs jugadors locals avui, conjuntament amb Vodjan Stojanovski han aguantat l'equip des de l'exterior i amb penetracions fins a cistella.

A l’entrada de l’últim quart és quan ha vingut la davallada dels locals i els bilbaïns han obert forat fins a 12 punts de diferència al marcador amb un triple d'un altre veteraníssim conegut com a Raul López i ajudat d’una falta d'atac del nou americà local avui desaparegut Shawn Jones. A partir d'aquí els de Sito Alonso han sigut amo i senyor del partit tret d’una petita reacció local que no arribat a bon port.

Tot just comença la lliga i la temporada, la pretemporada ja és història, sí, sí que hem tingut una molt bona pretemporada amb nous fitxatges engrescadors i amb molt bones sensacions que inclús han fet que parlessin per mi una mica massa, com copes del rei, play-off pel títol…, que vagin pas a pas, partit a partit. Que és una lliga tant o més dura que la que vam viure l'any passat i que es van passar moments amb bastants maldecaps.