Partidàs sense recompensa

El millor partit dels andorrans vist aquesta temporada però amb un final trist

Els de Joan Peñarroya han sortit al pavelló de la Fonteta potser a la lluna de València, però ha sigut un miratge, perquè els següents tres quarts que s'han 'cascat' han desplegat el millor bàsquet que hem vist des que van iniciar la Lliga Endesa, però els taronges no s'han deixat doblegar pels andorrans.

Viatjaven una mica coixos des del Pirineu direcció al País Valencià amb la baixa del macedoni Vodjan Stojanovski, peça fonamental des de la seva arriba al país dels Pirineus, però el 'coach' andorrà ja ho havia dit durant la setmana, que no seria un entrebanc perquè sabia que els jugadors de l'equip farien un pas endavant per no notar la seva baixa al parquet, i així ha sigut, tothom ha sumat i molt en totes les facetes del partit, i sobretot una altra vegada l'arma més forta d'aquest equip el tir exterior.

S'ha arribat als minuts finals del partit amb molta emoció, amb l'electrònic molt ajustat amb diferències mínimes i cap dels dos equips s'arronsava, al final, com no, els tirs lliures han sentenciat la victòria s'ha quedat a la capital del Túria. Una autèntica llàstima perquè hem gaudit d'un partit amb molts punts i amb molta emoció, dels que fan afició. A part del resultat, penso que es pot estar content i bastant tranquil perquè la dinàmica que està vivint aquest equip dóna sensacions positives de cara els pròxims enfrontaments.