Opinió 05/01/2015

Rudy, Rudy, Rudy

Així de simple, tres triples consecutius d'en Rudy Fernández sentencien un gran partit al Poliesportiu

Jordi Olcina
1 min

Partit molt disputat, mes de l'esperat, aquest vespre al poliesportiu de Govern, un principi fulgurant dels blancs amb un parcial de 3-13 ha fet demanar el primer temps mort dels de Joan Peñarroya.

Reacció andorrana amb gran esforç i lluita encapçalats per un saltironat Betinho i un lluitador Ivanov han fet ajustar el marcador i anar frec a frec fins al final dels vint primers minuts del partit. A la represa ha continuat la igualtat a l'electrònic amb els del principat posant contra les cordes als de la capital d'Espanya.

Han estat uns minuts amb intercanvis de cistelles, fins que han arribat dos moments claus al partit: moment Thomas Schreiner, espectaculars minuts de l'austríac amb una pispada de pilota al "Chapu" i nou punts d'ell mateix ha fet igualar al marcador a 62 faltant mig quart per acabar el partit i feia somiar a tots els aficionats ,que avui eren molts al poliesportiu.

Pablo Laso decideix quan faltaven quatre minuts fer entrar a Rudy Fernández a pista i moment Rudy: atacar la zona implantada des de la banqueta andorrana, dit i fet tres atacs tres triples sense fallar, sentencia el partit i emmudeix el pavelló en un tres i no res. Es preveia un final com els de principi de temporada. La veritat és que un partit com el d'avui fa afició, i a mes contra un equip de la talla del Real Madrid, esperem que els pròxims partits al pavelló de Govern siguin molt semblants al que hem vist aquest vespre.