Publicitat
Publicitat

Tornades i èxits d’estiu

La cantarella sobre la Colau, els Pujols, BPA, els viatges de Manuel Valls, la FIFA, la corrupció dels veïns de baix o el 'caloret' de la Barberà ja fan part de la tornada d’una cançó popular

Sembla que ens hi anem acostumant. Nous capítols a diari sobre els mateixos temes. No hi ha matí que no esmorzem amb l’entrega de torn del 'culebrot' de moda. Comença a ser habitual. Tant, que moltes de les notícies per a una immensa majoria sonen directament a més del mateix. Avorriment. Mandra.

L’embafada és tan evident que els que passen de seguir llegint, d’escoltar la mateixa cantarella, hi ha matins que ni obren el diari. La ràdio, per escoltar música. I la tele, per veure pelis. El que va començar com una cosa nova i interessant acaba esdevenint rutina i gens sorprenent. I si és així, deixa de ser notícia.

La cantarella sobre la Colau, els Pujols, BPA, els viatges de Manuel Valls, la FIFA, la corrupció dels veïns de baix o el 'caloret' de la Barberà ja fan part de la tornada d’una cançó popular. Una vella melodia que ressona dins el cap com els incòmodes èxits de King Àfrica o Georgie Dann.

Suggereixo reciclar els periodistes en guionistes perquè els nous capítols que ens ofereixen a diari siguin una mica més atractius per a aquells que tenen el punt de mira posat en les vacances. Aquells que directament esquiven l’avorrit soroll de la informació per fascicles. Aquells més o menys inquiets que defugen de la 'canción del verano' perquè els agrada escoltar coses noves cada dia.