Trump i els saudites

Hi ha pallassos amb tupè a qui es veu el llautó i altres que dissimulen però que són igual de pallassos

Ja ho he dit altres vegades i no em cansaré de repetir-ho, em toca els pebrots que un país igual de sanguinari en l’aplicació de la xaria que Estat Islàmic, on es tallen caps i mans en places públiques, on les dones tenen prohibit conduir, on qui no és musulmà sunnita és vilment perseguit, com és Aràbia Saudí, sigui permanentment evitat de les crítiques occidentals. És d’un cinisme espectacular que Occident faci permanentment la vista grossa amb aquest país que flota sobre petroli. Em pregunto què passaria si sota del territori que controla Estat Islàmic hi haguessin bosses de petroli com les que hi ha a Aràbia Saudí, en fi, que se’m posen els pèls (crec que aquest accent diacrític-el de pels- ja no val, però jo el poso perquè m’agrada i em surt dels pebrots!) de punta. És tan cínic tot plegat que sovint se’m passen les ganes d’escriure articles.

Vaja, que el clown aquest que ara fa de president dels Estats Units, ha decidit que hi ha una sèrie de països dolents, o molt, molt dolents, els ciutadans dels quals tenen prohibida l’entrada als Estats Units des de la setmana passada. El què suposa un dalt a baix per moltes empreses que tenen ciutadans d’aquests països treballant-hi, o per aquells ciutadans d’aquests països amb residència als Estats Units que han sortit fora i ara no podran tornar. Una pallassada més d’aquest pastós impresentable que mana allà. Ara bé, tot i ser un pallasso dels que no fa gens de gràcia en algunes coses es comporta com tots els mandataris occidentals. Si bé no tots els occidentals tenen una llista de països amb entrada prohibida, tots coincideixen en fer la llista grossa amb Aràbia Saudita, lo qual ja té collons perquè és el país que més jihadistes proporciona a Al Qaeda, Estat Islàmic....

Un pallasso, pallasso, pallasso dels que fan pena, però igual que tots els mandataris occidentals quan es parla de petroli. Hi ha pallassos amb tupè a qui es veu el llautó i altres que dissimulen però que són igual de pallassos. Vaja que n’hi ha per llogar-hi cadires!