Els dilluns tampoc

Malgrat un principi engrescador i lluitador, donant la cara, tampoc ha estat possible

Jordi Olcina
1 min

Semblava que la tònica com a visitant l'havien trobat durant els primers minuts del primer quart, però s'ha tornat a la crua realitat del Morabanc Andorra quan juga a domicili i aquest cop al camp d'un dels cuers de la lliga Endesa, el Fuenlabrada. Amo i senyor dels primers vint minuts del partit el jugador veterà i franquícia de l'equip castellà Andy Panko. Se sabia que és un jugador perillós però ho ha tornat a demostrar. Si a això hi sumem el nul encert des de la línia 6'75 , (0/5) i 10 pilotes perdudes dels andorrans, ha deixat un trist marcador a la mitja part de 42-28 pels locals. Impossible guanyar així.

Parlem de sagnia madrilenya a la represa. Ni rastre de recuperació de l'equip dels Pirineus que ha arribat a ser irreconeixible en algun dels seus punts forts. Comença a fer mal als seguidors andorrans veure patir d'aquesta manera el seu equip quan viatja lluny del poliesportiu d'Andorra.

Sabem que hi ha algun jugador amb ultimàtum a sobre però després de veure aquesta derrota tant i tant dolorosa, no només pel resultat sinó penso també per la imatge que s'ha donat com a equip, potser veurem moviments els pròxims dies?

No viurem només de victòries als últims segons a casa. Aquest equip necessita una reacció després de les tres derrotes consecutives, alguna severa. Crec que cal una reacció des de la direcció tècnica que se'ls i gira bastanta feina abans i durant les vacances de Nadal.