OPINIÓ LLIGA ACB
Opinió 18/01/2015

Una marxa més

Els blaugrana han un posat una marxa més al tercer quart i han trencat el partit

Jordi Olcina
1 min

Tot i una primera part molt igualada, els blaugrana s'emporten la victòria del país dels Pirineus. Han estat dos primers quarts amb dos equips amb un percentatge de tir molt lluny del nivell que poden assolir amb respectives diferències, els de Joan Peñarroya tot i estar nefasts en el tir han pogut mantenir el resultat amb una defensa zonal molt incòmoda pels de can Barça, també sense veure cistella, i s'ha arribat amb un minvat 25-25 a la mitja part, que deixava tot obert de cara al tercer i quart període, i tot per decidir.

A la represa és quan el Barça, de la mà d'Àlex Abrines, ha decidit posar una marxa més i encarar el partit i no patir, com han fet la majoria dels equips que ja han passat pel Poliesportiu d'Andorra, al final del partit. Els andorrans ho han intentat i seguit insistint des de la línia exterior, però digues-li mala ratxa, digues-li falta de confiança però hem tornat a veure un pobríssim percentatge. Els blaugrana han agafat un forat de 10 punts a favor i l'han mantingut amb un omnipresent Deshaun Thomas que fa recordar el gran Pete Mickael, per la seva manera de jugar i de ser decisiu.

Primer pic perdut dels quatre de categoria especial que vénen al calendari, comencem a veure un equip amb cares abatudes, amb jugadors que han de trobar l'estat òptim que havien trobat durant la primera volta. Es necessita, si més no, un canvi positiu per afrontar la segona volta i tornar a ser optimistes com pintava fa dos mesos a mitjans de la primera, es necessita reaccionar ja. Si no, a patir.