Opinió 04/10/2016

Mentalitat triomfadora

Malauradament, vivim en una societat on es valora la mediocritat, el conformisme i es criminalitza l’afany de superació de l’emprenedor

i
Patrick Sánchez
1 min

Conformisme, ser conformista, la mentalitat conformista. Déu em porti, Déu em guiï, espero viure 300 anys per treure-li suc a la vida, etc. És un tipus de mentalitat molt comuna i completament respectable, però no encaixarà mai amb l’emprenedoria i l’afany d’evolució. La ment és capaç de canviar moltes coses, fins i tot la pròpia mentalitat.

L’opinió que tens de tu mateix és un punt important per canviar aquesta mentalitat conformista a mentalitat triomfadora. No importa si creus que pots o no pots fer quelcom, en qualsevol cas tindràs raó.

Malauradament, vivim en una societat on es valora la mediocritat, el conformisme i es criminalitza l’afany de superació de l’emprenedor. I és que, hem rebut una educació reglada tradicional on ens han ensenyat com ser empleats i no futurs emprenedors. No ens han inculcat l’esperit innovador, ser creadors, qüestionar-nos el perquè de les coses i ni tant sols desenvolupar el nostre talent i les nostres potencialitats, les quals ens permetin evolucionar a la vida.

Hi ha persones conformistes que estan plenes d’excuses per no ser persones triomfadores i hi ha persones triomfadores que estan plenes d’excuses per no ser conformistes.

Si penses que pots i tens expectatives altes, si tens objectius elevats, si saps que faràs grans coses i una visió clara d’on vols estar, finalment ho aconseguiràs!!

No importa si t’equivoques fins arribar a l’èxit. Equivoca’t i molt!! I d’això es tracta justament la mentalitat triomfadora, ser agraït amb la vida però un inconformisme permanent.

stats