Opinió 01/01/2018

'Mountain songs'

El nou treball de Landry Riba és per transportar-se, transmet emocions i ens regala de nou música per escoltar l'ànima

1 min

Lleial a la seva qualitat de gran creador de paisatges sonors, Landry Riba ha enregistrat el nou doble CD i DVD, que porta per títol 'Mountain songs', en cinc ubicacions diferents: Sud Ràdio, Sant Miquel de Prats, Cal Pal, Casa Rossell i als Passos Perduts. Acompanyat de piano, bateria, guitarra elèctrica i un tercet de corda el resultat acaba sent magnífic, imperdible per als amants de determinades atmosferes. El nou treball de Landry Riba és per transportar-se, transmet emocions i ens regala de nou música per escoltar l'ànima, obrint un univers en el qual t'hi acabes perdent perquè t'aporten tranquil·litat i serenitat.

Tan plaent és escoltar el nou disc de Landry Riba com gaudir dels vídeos en el DVD que l'acompanya on es pot apreciar visualment el treball fet gravant les cinc composicions en llocs emblemàtics del país. I aleshores acabes fent una passa més en la comprensió de la música que ens adelita perquè la situes en lloc concret i, definitivament, t'acabes fonent en l'ambient: la música conflueix, com si fos un aiguabarreig, en els sons propis de cada indret. El resultat és excels: ha tancat el cercle.

No hi ha cap mena de dubte que és un paquet complert, una bona recomanació per començar l'any regalant cultura del país, que en produïm molta en les diferents manifestacions culturals, certament, però que sovint acaba sent la gran oblidada a l'hora de fer la llista dels obsequis.

stats