Opinió 08/02/2015

La primera i dolorosa

El primer partit de "la nostra lliga" i derrota de la pitjor manera

1 min

Des del primer segon del partit els de Jaume Ponsarnau han fet el que han volgut amb l'equip andorrà, que ha navegat per la pista i en cap moment ha trobat el rumb. Festival de triples dels guipuscoans, i amb un joc molt organitzat i equilibrat han triturat l'equip de Joan Peñarroya. Els locals no han sigut capaços de trobar la manera, resposta, estratègia.... per aturar l'allau de joc dels del nord d'Espanya i s'ha arribat a la mitja part amb una sensació d'impotència, però és que tampoc es veia manera, i el Poliesportiu es començava a posar-se nerviós inclús amb algun xiulet dirigit a tot l'equip.

A la represa ha seguit la tònica de la primera part amb més pressió pels andorrans per intentar arreglar la situació, però no ha sigut el cas, Guipúscoa Basket ha seguit sent amo i senyor del parquet fent el que volia, fins al final del partit, que molts seguidors no han vist per no seguir veient el desastre de partit que estaven oferint el Morabanc Andorra.

Serà difícil la situació actual, però jugar-se els partits de la millor lliga europea des de la línia de 6,75 serà complicadíssim, per estabilitzar la situació de l'equip hi ha d'haver un equilibri interior-exterior, i l'equip no la té, només una dada que crec que pot demostrar-ho el partit d'avui: Morabanc Andorra 27 rebots, Guipúscoa Bàsquet 45.

stats