Publicitat
Publicitat

Les salvatjades són salvatjades, les faci qui les faci

Els salvatges són salvatges, i molt medievals. I els occidentals amb les nostres contradiccions no acabem de fer-ho tot perquè desapareguin

Salvatges, inhumans, comparables als inquisidors medievals, per no dir pitjors, això és Estat Islàmic. Uns salvatges que tiren els homosexuals des dels terrats dels edificis més alts per purgar-los davant Al·là. Decapiten occidentals en la seva guerra santa. Els degollen i ho filmen. Lapiden les dones adúlteres. Tenen armes automàtiques, càmeres i telèfons mòbils, i fins i tot utilitzen Internet, però viuen a l’Edat Mitjana. Les imatges són esfereïdores, terribles, cal lluitar amb tots els elements possibles contra aquests salvatges, no es pot tolerar res, ja no estem parlant de respecte a altres cultures ni res de res, estem parlant de salvatjades. Els Estats Units i Occident en general estan disposats a acabar amb ells. Em sembla bé, cal acabar amb ells i sense massa miraments.

La setmana passada van decapitar quatre lladres amb sabre, al bell mig d’una plaça pública, a altres els hi tallen la mà. Heu sentit a parlar dels quatre lladres que van decapitar amb sabre? Possiblement n’heu vist menys imatges o n’heu sentit a parlar menys. Ah, clar! Això passava a l'Aràbia Saudita, un país aliat dels occidentals, el principal productor de petroli. Resulta que, si el qui talla caps és un aliat, la cosa o no és tan greu o no cal parlar-ne. Si qui talla mans i caps als lladres i nega qualsevol dret a les dones és amic no passa res. Què passa? És menys salvatge tallar el cap d’un lladre que tallar el cap d’un occidental segrestat per Estat Islàmic?

És cert, cal lluitar contra els salvatges ancorats a l’Edat Mitjana, i amb totes les forces... però contra tots els salvatges! Siguem coherents! Què passarà si un dia els jihadistes d’Estat islàmic controlen Síria i Iraq? Què passarà si a occident li interessen els recursos d’aquest hipotètic nou estat mesopotàmic? Deixaran de ser salvatges els seus governants? Quan tirin un gai d’un terrat tancarem els ulls mentre a Occident legislarem a favor del matrimoni entre persones del mateix sexe? Farem igual com passava a l’Afganistan quan els mujahidins, antecessors dels actuals talibans, lluitaven contra la Unió Soviètica.

Els salvatges són salvatges, i molt medievals. I els occidentals amb les nostres contradiccions no acabem de fer-ho tot perquè desapareguin.