Opinió 03/02/2015

La Tita

Amb els tràmits de la baronessa Carmen Cervera per venir a viure a Andorra arriba també al país la versió 'chill-out' de l’Espanya de xaranga i pandereta

i
Bru Noya
2 min

Cada cop em costa més estar al dia. Ara que ja sé quines tendències hi ha de roba, la guarnició del gintònic que està de moda, i els referents musicals sobre els quals cal fer comentaris irònics, arriba la Carmen 'Tita' Cervera a viure a Andorra i m’obliga a seguir un curs per correspondència CCC de famosos i premsa rosa.

Sobre folklòriques, toreros, futbolistes, guàrdies civils, paparazzis i l’Espanya de xaranga i pandereta en versió 'chill-out'. La de disputes per herències, baralles familiars, 'biopics' a Tele 5, espies de Método 3, la de la baronessa ecologista que es volia lligar a un arbre per evitar una tala massiva a Madrid, i que va sortir a la portada de la revista 'Interviu' embolicada amb una bandera espanyola. Fins i tot se li va atribuir una relació sentimental amb el germà de la desapareguda Rocío Jurado, cantant amb un repertori extens i que incloïa, no podia ser d’una altra manera, el pasdoble 'Suspiros de España'.

A banda del que pugui aprendre per correspondència, estic en condicions d’explicar dues coses de la Tita: ens va deixar, per la seva tossuderia, sense la magnífica terrassa del Tucan Beach a la platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols i una tarda de juliol la vaig veure entrar en una botiga de Platja d’Aro. Era un 'outlet'.

Decididament, la noblesa ja no és el que era. Però llàstima que no arribi a temps de ser candidata en alguna llista per a les properes eleccions generals perquè no desentonaria gens vist el nivell. En una obra de la companyia Varietats a l’Ombra, l’actriu Marta Domínguez Peris feia una imitació de Tita Cervera a l’examen de matemàtiques de segon d’ESO, que és premiada pel professor amb dues setmanes sense pati. Aquí la faríem consellera general.

stats