La truita ha canviat

És realment un escàndol. Potser no vaig anar a parar al millor lloc d’oci nocturn, però la sensació que vaig tenir és que les noies anaven constantment a pels homes

Realment em fan molta gràcia els típics pares que protegeixen a les seves filles com si mai no haguessin trencat un plat. Fa unes setmanes vaig sortir de festa i jo no és que sigui massa vella, pels que no em coneixeu en tinc 26, però vaig quedar esparverada. Senyors i senyores, la truita ha canviat. Els nois adolescents que van a les discoteques han de vigilar no ser atacats per alguna de les noies que desesperadament busquen carn masculina.

És realment un escàndol. Potser no vaig anar a parar al millor lloc d’oci nocturn, però la sensació que vaig tenir és que les noies anaven constantment a pels homes. No m’agrada generalitzar, òbviament hi havia noies 'normals' que anaven a passar-ho bé amb les amigues i que si de pas coneixien algun noi doncs millor que millor, però sí que he de dir que la gran majoria se sumaven al carro.

A banda de l’actitud com us deia descarada i agressiva, també em va sorprendre la peculiar manera de ballar de la majoria de noies. Li vaig demanar al meu germà i ho veia normal, em va dir que l’estil es deia ‘dembow’ o a això es volia assemblar. Personalment, no en tenia ni idea, em vaig trobar desfasada. Si teniu curiositat de veure com és, per Internet ho podreu descobrir, jo m'estimo més abstenir-me i no donar-vos detalls per no influenciar-vos.

La veritat és que si la meva àvia posés els peus a dins d’un espai així, estic segura que les pulsacions fregarien els seus límits. Elles, que anaven el diumenge a la tarda a ballar (amb el permís dels pares) i que el noi que li agradava la treia a ballar... entre poc i massa. Tornant al que us deia al principi, crec que els pares, avui en dia, han de patir més per als fills que no pas per les filles.