Parròquies 30/08/2022

Concert "personal" de Maja Spencer per cloure les Nits obertes d'Ordino

Abaixaran el teló després d'haver ofert actuacions a la plaça Major al llarg de l'estiu

ANA
1 min
La cantant Maja Spencer clourà les Nits obertes d'Ordino.

OrdinoMaja Spencer posarà aquest dimecres a les nou de la nit el colofó a les Nits obertes d'Ordino. Ho farà amb un concert "personal" en què la cantant, nascuda a Sèrbia però resident a Andorra, estarà acompanyada pels membres de Persefone Sergi Verdeguer a la bateria, Carlos Lozano a la guitarra i Greg Aguiló al baix. L'artista destaca que les seves influències són el jazz i el soul però que en les actuacions es plasma una "barreja de moltes coses" que passen pel soul, el reggae o el pop, per acabar oferint als assistents "alguna cosa divertida".

De fet, l'artista entrellaça les cançons amb les seves històries i comentaris, fins i tot acudits, amb els quals pretén una "connexió" amb el públic. Així, espera que aquest dimecres es creï una bona sinergia amb els assistents i que amb aquesta actuació pugui quedar un "bon gust de boca" del cicle ordinenc.

Tot i que viu a Andorra des de fa un temps, no es prodiga gaire als escenaris del país i es mostra "molt contenta" de poder-ho fer. Arriba, de fet, després d'haver actuat en llocs com el festival Jardins de Pedralbes (l'estiu de l'any passat) i reconeix que li agradaria poder actuar en altres indrets del Principat.

Entre els projectes de futur, destaca que ara està component cançons i que serà una de les representants d'Andorra al Mercat de Música Viva de Vic, on Andorra participarà per primera vegada.

Les Nits obertes a Ordino abaixaran el teló després d'haver ofert actuacions a la plaça Major al llarg de l'estiu.

stats