Parròquies 16/07/2022

Festa de l'acordió a Sant Julià de Lòria

Demà tindrà lloc el concurs del premi Lauredià, que es desenvoluparà a l'auditori Rocafort del Centre cultural

ARA Andorra
1 min
Una de les actuacions al carrer celebrada aquest dissabte a la tarda.

Sant Julià de LòriaLa música dels acordions està omplint Sant Julià de Lòria aquest cap de setmana gràcies a la celebració de la segona edició del premi Lauredià i Diada de l'Acordió, un esdeveniment que s'emmarca en el projecte de dinamització de la parròquia al voltant de la cultura i que té com a objectiu engrescar la població laurediana fent-la gaudir de tres dies de música. La inauguració oficial va tenir lloc aquest divendres a la plaça de la Germandat amb les actuacions del duet format per Olga i Marc Pons i del Duo París Moscou.

Durant aquest dissabte, les actuacions al carrer s'han traslladat a la placeta de Casa Comuna, on diferents acordionistes han presentat el seu repertori. Tot i això, a partir de les 18 hores té lloc a la plaça de la Germandat un concert de la mà del Duo Acords i, a partir de les 20 hores, s'oferirà el concert central 'De la Chanson Française al Swing' a càrrec de l'Orquestra d'acordions de Sabadell.

De cara a aquest diumenge el plat fort serà el concurs del premi Lauredià, que es desenvoluparà a l'auditori Rocafort del Centre cultural entre les 10.30 i les 13 hores. Ja a la tarda, continuaran les actuacions al carrer entre les 16 i les 18 hores per, posteriorment, oferir els concerts del DuoRusse (18 hores) i de l'orquestra 'Els Assossegats', tots dos a la plaça de la Germandat.

stats