Parròquies 12/08/2022

La festa major d'Encamp tindrà un punt lila

Estarà instal·lat a la zona de concerts, a l'aparcament de Sant Miquel

ANA
1 min
Punt lila a Encamp

EncampEl Punt d'Informació Juvenil d'Encamp actuarà també com a punt lila durant les nits de dissabte, diumenge i dilluns de la festa major d'Encamp, del 13 al 15 d'agost, com a mesura preventiva. El punt estarà instal·lat a la zona de concerts, a l'aparcament de Sant Miquel, i estarà destinat a informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les actituds masclistes i comportaments sexistes que es puguin produir durant la celebració.

El comú d'Encamp ha decidit disposar d'aquest punt lila en el marc de les accions que s'emprenen des del Punt d'Informació Juvenil i en col·laboració amb la comissió de festes que participaran en l'acció de sensibilització portant una samarreta lila durant les nits de festa amb el missatge 'Encamp contra les violències sexistes'. Aquesta iniciativa s'emprèn com a mesura d'acció preventiva i de sensibilització en vista de les darreres denúncies d'agressions masclistes amb punxades a dones en espais d'oci i festes majors, i especialment, després de la denúncia efectuada el darrer dia de festa major de Sant Julià de Lòria, informen des del comú.

El punt lila comptarà amb personal del comú d'Encamp preparat per informar i assessorar els joves en les necessitats que es derivin, i amb la col·laboració del Govern, que ha facilitat el material informatiu. L'horari d'obertura serà el dissabte d'onze de la nit a cinc de la matinada; diumenge d'onze de la nit a quatre de la matinada i dilluns d'onze de la nit a tres de la matinada.

stats