Parròquies 19/07/2022

Gratuïtat als concerts de la festa major de la capital

Oques Grasses i Ptazeta seran alguns dels protagonistes durant els concerts

ARA Andorra
2 min
La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol i el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, en la presentació dels actes de la festa major.

Andorra la VellaRoba Estesa, Koers, Oques Grasses, Ptazeta i Juacko, Ariel Rot i Kiko Veneno i Muchachito Bombo Infierno seran els plats forts de la festa major d'Andorra la Vella, que arrencarà el 5 d'agost i s'allargarà durant quatre dies. La festa recupera la "normalitat" i tots aquests concerts tindran lloc a l'escenari de la plaça Guillemó, i, a més, tothom en podrà gaudir, ja que l'entrada serà gratuïta. "Hem decidit que sigui una festa major encara més popular", ha justificat la cònsol major, Conxita Marsol, referint-se a aquesta gratuïtat. Des del comú s'ha volgut que aquesta sigui una celebració "per a tothom, des dels infants a la gent gran", tal com ha subratllat el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri.

El tret de sortida a la festa serà el pregó que aquest any protagonitzarà l'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella, que celebra 40 anys de vida. "Hem volgut que el pregó el facin ells", ha destacat Canturri, que ha afegit que des de l'esbart han convidat dos grups de ball del Perú i de Mèxic que al llarg de la festa major oferiran actuacions. A més, l'esbart protagonitzarà el ball del Contrapàs el diumenge 7 d'agost a la una del migdia amb la novetat del vestuari. El mateix divendres el grup que actuarà a la plaça Guillemó serà Roba Estesa, a les quals seguiran el grup de Lleida Koers.

Dissabte els encarregats de posar la música a la plaça seran Oques Grasses, que l'any passat van estrenar treball, 'A tope amb la vida'. Tot seguit Ptazeta i Juacko ompliran l'escenari amb rap i músiques urbanes. Diumenge es podrà gaudir de tot un clàssic de la festa major, La Principal de la Bisbal i tot seguit DKDAS Show Band, amb música de versions i disco. I el darrer dia de festa Ariel Rot i Kiko Veneno portaran a la capital la seva gira 'Un país para escucharlo' i Muchachito Bombo Infierno, que ja va actuar a Andorra la Vella el 2007, aportarà la seva "marxa" de rumba catalana per cloure la festa. "Serà un bon acabament de festa", ha manifestat Canturri.

stats