Parròquies 02/05/2024

El Passeig Valira romandrà tancat fins que els danys provocats pel despreniment de terra s'arreglin

Les millores s’hi faran per fases ja que fa alguns anys que no s’hi destina cap inversió a banda del seu manteniment

ARA Andorra
1 min
Passeig Valira

Andorra la VellaEl Passeig Valira romandrà tancat mentre no es puguin reparar els danys provocats pel despreniment de terra. Un cop avaluats els desperfectes provocats per una esllavissada de terra, la reobertura del Passeig Valira es posposa fins que no s’hagin enllestit els treballs d’adequació del camí. Unes tasques que estan condicionades al cabal del riu que actualment és important.

Com a mesura de seguretat, l’accés als vianants hi està restringit provisionalment des de dimarts. Paral·lelament, en el marc del pressupost del 2024 aprovat fa dues setmanes, el Comú ha previst una partida d’uns 50.000€ per adequar el Passeig Valira. Les millores s’hi faran per fases ja que fa alguns anys que no s’hi destina cap inversió a banda del seu manteniment.

Aquest 2024, es procedirà a la consolidació dels murs així com a la millora de les baranes i de la seguretat. El Passeig Valira connecta l’Av. Rocafort amb la plaça Francesc Cairat i es va inaugurar el 2013 per apropar el riu al poble i oferir un nou indret d’esbarjo o per caminar.

stats