Parròquies 17/07/2022

Sant Julià instal·la inflables aquàtics per als infants

Aquest any no hi haurà actuacions musicals com en edicions anteriors

ARA Andorra
1 min
Les activitats aquàtiques que el comú ha ubicat al Prat del Senzill.

Sant Julià de LòriaSant Julià de Lòria enceta un nou estiu oferint la possibilitat de visitar de manera gratuïta la Cala Laurediana, un espai que la corporació ha decidit dedicar aquest any a activitats per als infants. D'aquesta manera, la corporació ha instal·lat al Prat del Senzill una sèrie d'inflables aquàtics que es poden gaudir de manera gratuïta fins al proper 30 d'agost entre les 16 i les 20 hores. Es tracta d'una iniciativa que la ciutadania ha agraït tal com es pot veure per les publicacions a les xarxes socials.

En aquesta edició, però, el comú ha decidit no autoritzar el bany amb l'objectiu d'estalviar recursos econòmics, ja que per a la seva posada en marxa és necessària la contractació d'un socorrista que vetlli per les persones que són a l'aigua. Tot i això, a la zona de sorra propera al riu també s'hi podrà accedir de manera gratuïta.

Aquest any tampoc hi haurà actuacions musicals com en edicions anteriors ni tampoc s'oferirà servei de restauració. La finalitat d'aquestes mesures és, per tant, dinamitzar el parc infantil a través de Sasectur, que al llarg de l'estiu aniran muntant diverses activitats per als més petits.

stats